View Single Post
Staro 13.08.2009., 13:29   #300
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne znam šta ti sebi umišljaš,ali ispod svake razine te čak i pročitati,a onda i komentari postanu suvišni.Malograđanin je umišljeni dasa koji silom svog pimpeka ili šake rješava naizgled nerješive stvari,umjesto da sjedne u Golfa dvojku iz vlastite sobe,i dotepe se u Zagreb,reklamira navigaciju osobno,i kupi tri kila krumpira na trešnjevačkom placu.Očito je Protis u qrcu što se tiče dosta stvari,ali mislim da rješenje nećeš naći tučnjavom ili unašanjem u lice,ili razbijanjem izloga i slično.

Moj nivo razgovora niti možeš pratiti,a još manje mi uzvratiti,tako da prihvaćam naklon i uvažavam ga,mislio sam ti čak i prijaviti post kao veoma direktan i uvredljiv a onda se sjetim,ma nek ljudi čitaju,šta ću tora ili horzu dosađivati glupostima.

malo-gradjanin...jel to covjek dosao od iza brda u grad ili? daj ti nama rista pojasni taj pojam...mozda su to oni od metra i sumske jagode u visinu? no prema tekstovima, jasno je da tu metaforu koristis prema sebi jer drugacije nebi ni znao kaj znaci. pogledas se u spigl i vidis sve. stoga, daj ofakaj od mene. ako si se nasao uvrijeden nespominjanjem tvojeg imena u pridjevu dusebriznik zali se vodovodu. ionako je tamo super mjesto da naucis nekaj o ljubaznosti,odnosu prema kupcima,postenju,odgovornosti i svega onoga kaj krasi nase super
trgovce.

Mislim ovo gore neću ni komentirati,zaključak ti je u skladu sa inteligencijom i mogućnosti rasuđivanja,pitam se hoćeš li i sinovima sa slike jedan dan usaditi da kupe pajsere i odšarafe ventile,da bi napravili bokser i razlupali izlog ili kiosk neki jer nisu dobili XXX DVD sa omiljenim časopisom ili fali kabel za spojiti neki qrc,na neki drugi qrc.

Nasilje nije rješenje,ni verbalno,ni fizičko. Ne zato što sam ja neki pacifist, nego zato što to nije način,kako govora,tako ni djelovanja u kulturnom svijetu.Ne sviđa li ti se u Hrvatskoj,odprdi odavde,ne kupuje li ti se ovdje hardver,kupuj ga evo prvo u Sloveniji,i tamo ostvaruj garanciju,nije Maribor neka daljina ili Ljubljana.

Čovjek tvojih godina bi zaista trebao pametnije i smirenije rasuđivati,. Ne mogu se načuditi tvojem odgovoru iskreno, čovjeka potiče na - silu.I začini ga sa na kraju.

EDIT:Upristojio sam malo post.Ako je sve što pišeš sarkazam,ma ti si genijalac.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 13.08.2009. u 14:22.
thedream je offline   Reply With Quote