View Single Post
Staro 13.08.2009., 13:00   #299
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
,a ne ovdje pljuvati po članovima foruma,kojeg si i sam član,kao i malo-građanin,šta bi trebao?
Citiraj:
Autor alien_2 Pregled postova
Pljujem po članovima foruma?? Koga sam imenovao, osim firme Protis o kojoj je cijeli ovaj topic? Da nisi zdmilil jednog previse pa ti se magli? Jedine uvrede vidim u tvom postu upucene meni, a posto si tako zagrizao za to, ocito ili radis tamo ili si samo tako preuzvisen da vidis kako obicni covjek zeli dobiti ono sto je platio.

Nece jezik nego pravo, ipak si neki manualac na traktoru, pa moras biti faca sa xenonima, lmfao. (sarkazam)
kaj im rec,dusebriznicima. niti ne spomenes ime, a PUF, dilber iskoce iz zasjede. kak i nebi kad se jako dobro zna o kome se prica.a to onda i potvrde svojim odgovorima. ocean su mudrosti ovoga svijeta. moj naklon, prepametnjakovici

jel opomena za vrijedanje svima upucena,ili ovi uber clanovi imaju neki popust u redakciji?

malo-gradjanin...jel to covjek dosao od iza brda u grad ili? daj ti nama rista pojasni taj pojam...mozda su to oni od metra i sumske jagode u visinu? no prema tekstovima, jasno je da tu metaforu koristis prema sebi jer drugacije nebi ni znao kaj znaci. pogledas se u spigl i vidis sve. stoga, daj ofakaj od mene. ako si se nasao uvrijeden nespominjanjem tvojeg imena u pridjevu dusebriznik zali se vodovodu. ionako je tamo super mjesto da naucis nekaj o ljubaznosti,odnosu prema kupcima,postenju,odgovornosti i svega onoga kaj krasi nase super trgovce.

kaj se tice savjeta-sila. ako bas neznas u tome iscitati sarkazam i metaforu da ako sam ne poduzmes nekaj, nece ti nitko pomoci, oprosti. mogu to preformulirati u nekima ovdje jasnije razumljivije pojmove ako je ideja da sam uzmes stvar u svoje ruke nekima ovdje preteska.

zanimljivo je da na takve komentare,uzmi stvar u svoje sake, u svezi hardprdekaja niste imali nekih zamjerki. no kada neki clan koji nije bas tako super ovim nekim uber clanovima ovog postovanog foruma, odmah na stup srama. kaj ima neka ulaznica da i mi neki sa svojim slobodnim misljenjima dodemo u taj uber klub i da svaki nas post bude leglo pameti i super umotvorina? dajte...dajte i nama malo-gradanima da budemo super

ajmo bek na temu. imas potpuno pravo biti ljut. imam i savjet za tebe i ostatak populacije, ove obicne,uberi to zasigurno znaju i koriste. kako sada vec svaki mob od sto kuna ima snimanje razgovora, nebi ti trebalo biti tesko snimiti to biserje koje cujes od trgovca. pogotovo ako te je psovao(hoce neko reci da za to odgovor nisu sake?? hmm bas me zanima...),pa ti poklapao slusalicu,rekao ti "E sad bas necu otici po paket" itd itd, a to su bogme stvari za momentali otkaz.tak da ubuduce, ti i svi mi, bez obzira na to kaj je zakon to kao zabranio(no svi zaboravljaju da SMIJES snimati za VLASTITE potrebe, no nesmijes to javno objavljivati), svakoga gazdu koji imalo drzi do sebe i svojeg renomea, jako ce zanimati takav razgovor njegovog kupca i njegovog prodavaca. stoga, snimanje namjesti na neku najblizu tipku i snimaj takve gluparije.zanimljivo bi bilo cuti onog lika iz linksa koji je izveo cijelu bajku s memorijama, a onda se pravio pametan i kulturan tu na forumu...no,jednom cu mu ga i poslati, pa nek se malo slusa, kako to on zna i kako se odnosi prema kupcu.

ko drugo, daj ih na sva moguca zvona,u medije,inspektorat i kam god se sjetis, pa nek razmisljaju. tvoj postupak slanja HPom je sasvim ispravan, i morao bi i ti kao i HP a isto tako i protuvis imati sve papire u svezi posiljke. mozda si napravio zajeb jer nisi slao preporuceno da imas papir o posiljci, no za bilo kakav paket koji se salje, bio on preporucen ili ne, upisuje se u njihove knjige, tak da bi ti trag morao postojati. ako protuvis serka, a kaze da nema pojma o tome, to im je jos jedna otezavajuca okolnost s kojom doslovno potvrduju da su losa firma i losi trgovci.

isto tako, tjeraj to do kraja, ne odustaj. niti si levat, niti ti novci rastu na krušci.potpuno si u pravu, i revoltiranost ti je sasvim opravdana. puno je toga previse u ovoj banani, tako da niti si usamljeni slucaj niti si nazalost zadnji takav. iako ce uber znalci opet imati svoje uber komentare...sam ti po svojemu...tjeraj do kraja..a ako treba, opali ih i u jaja