Citiraj:
Autor greg SE
Nemam problema s prasinom iako ta kanta bas i ne radi puno u zadnje vrijeme pa je mozda i do toga. A i bocni gril je zatvoren onom spuzvom na kojoj maticne dodju.
No kuciste je onako, srednji ocaj. Ventovi koji dodju s njim su katastrofa, pogotovo 140mm. Stranice me strah dirati jer izgledaju kao da ce se saviti od samog pogleda na njih. Sistem montaze prednje maske je ocajan ako se uzme u obzir predvidjena zajebancija s filterom i pitanje je kada ce sve prozujati.
Sve u svemu lijepo izgleda ali to je to. Ne vrijedi te love, to je sigurno. No u tom razredu ima hrpa kucista koja ne vrijede ni kune vise od onih ms/powertrain ili koji su vec kinezi po 100 kn trenutno aktualni tako da ovo nije nista neobicno.
Btw jel ima tko preporuku za necujan vent koji bi mogao ici umjesto tog gornjeg ili da i njega izbacim i zakrpam rupu spuzvom? 
|
Izbaci ga i zakrpaj spuzvom
Tako sam ja napravio
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
|