bas ja nesto danas zvao 0800 broj, ponukan naravno tim famoznim "zero kunas" prikljucenjem... nazovem daklem i pitam ja svasta tamo sta me zanimalo i docujem bas jednuvrlo sugavo interesantnu stvar (koju ste vi vrsni znalci naravno imali u malo m prstu)... elem, bilo sta sta nije u ugovoru za nas koji potpisemo je pusiona!!!! ja to pito ovako: "A recimo sta ako vi 2 mjeseca nakon sto ja potpisem ugovor ispalite neku novu pogodnost ili stajaznamsta? el mogu ja to iskoristit nekako?" pretpostavljate, odgovor upitno upucene ali nadasve ljubazne tete bio je milozvucno NE!!!!!
I ja onda opet se pravim blesav i pitam kao "znaci da vi recimo 2 dana nakon sto ja potpisem ugovor mozete skinut pretplatu na 20 kn a ja i dalje godinu dana placam 200 kn??"... odgovor je opet ocekivano bio DA!!!
pa se sad vi svi koji planirate uvest uslugu zapitajte malo.... ADSL je sve popularniji i svijetu, sto ce reci i jeftiniji... misljenja sam da cu ukoliko potpisem sad ugovor, vec za par mjeseci lupat glavom po zidu zbog necega (ko sto su nezadovoljni ovi kaj su potpisali par dana prije "nula kuna" akcije).... jer iako se radi o HT-u, cijene neminovno idu dolje... mic po mic...
Misljenja?