View Single Post
Staro 13.09.2004., 22:24   #9
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Fleks
Visage puno ti hvala. Ali 100% nije azbest jer je to novi proizvod a spire nikad nije koristio azbest. Tak mi je barem rekao diler spirea za sloveniju. No ipak ću uzeti tvoj recept jer me kolju pluča od cigareta. Mučo gracije !!!

Da, mislim da sigurno nije jer bi bilo suludo stavljati takav materijal i jos ga izolirati za takav mali proizvod.

Da ne govorim,...Spire bi zbog mogucih tuzbi morao biti umno rastrojen da u 2004. istog koristi u svojim proizvodima kad je na popisu zabranjenih elemenata svih agencija u svijetu.

Nažalost kod nas to (mada neka deklarativna zabrana postoji) zasigurno negdje curi tu i tamo u nekoj pipi

Zato please, ne zavaravjte se ustedom na Diesel motorima cak i kad pise EUROIV, jer se zdravlje ne moze staviti u novčanik !

Po nezavisnim podacima 35-40% porasta plucnog karcinoma u gradski nabijenim sredinama može se ocekivati u sjedecih 5 godina zahvaljujuci Dieselu i EU
koja zbog politickih razloga drži Diesel nižim od benzina.

Pamet u glavu !

PAH cestice u Dieselu su jednako opasne kao Azbest a do njih je puno lakse doci i lakse biti izložen.

Imajte to na umu kad budete gledali novi auto !

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 14.09.2004. u 00:43.
Visage je offline   Reply With Quote