Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Autor thedream
Nemaš ti veze dijete..niti ja radim,niti me Protis kao svaka druga IT preprodavač firma ne interesira 1%. Samo ti hoću reći da razbijanje njuške, prijetnje ostalim članovima foruma i takav način izražavanja ovdje ne prolaze, bilo je mnogo luđih,mnogo hrabrijih i drskijih članova od tebe - i to je rezultiralo trajnim banom.
To ti je samo savjet,da se pristojno izboriš za svoj cilj,svoj quest,šta god. Osobno mislim da si kreten,jer ne znaš normalno razgovarati,ali si isprovociran i time si u pravu.Tu te sto posto podržavam,ali ti hoću reći da neka trgovina nije kriva ako artikl ne radi,jer ga ne proizvode oni,point : na 100 Vivax-a možda 10 ne radi,na možda 90 ne radi,i što onda tu Protis može osim kontaktirati generalnog uvoznika ili distributera i jebati se s njim u zdrav mozak radi RMA koji su sve učestaliji.
Savjetujem ti da nivo razgovora svedeš na komentiranje i savjetovanje, a ne nadjebavanje,jer sam ja iz Šibenika,nikakvog kamena,srećom ili spletom okolnosti 20g živim u Zagrebu,ali to tvoj problem - nije. To je sreća - jer se ne moram hebavati sa tim naručivanjima,to ti hoću reći. Ne zato što je ogulin neka uber-pripizdina za Zagreb,velegrad-pripizdinu.Krivo shvaćaš stvari.
Da zaključim,osobno bi na tvom mjestu došao sa svom papirologijom i normalnim pristupom pokušao ostvariti svoje pravo,ukoliko ovaj protis član ovdje nije lažnjak,pokušaj se njemu obratiti za pomoć,ako je čovjek unutra, možda ti može više pomoći.
Da znaš šta mislim pod traktor ( dizel automobile) onda bi shvatio,a i opet, da znaš moje mišljenje o KR-omanjoncima sa 8000K+ bixenonima na Golf 2 ili Kadettu GSi,i onda bi shvatio.
Ali kako sam počeo post,tako mu je i kraj,puno toga ti ne znaš još,dijete..pokušaj za početak na kulturan način,doći do svog prava,najlakše je galamiti,ispitaj druge mogućnosti,i prekriži ubuduće protis kao trgovinu,ja bih tako sigurno.
Živio. 
|
Hmm, ajd evo opet cu napisati svoj pristup.
Dakle, poslao mail da je uredaj riknuo, nisu nista odgovorili.
Nazovem ih da vidim kako dalje, onda dobijem porciju bezobrazluka, da kao sta ja znam da je uredaj neispravan, te ako se pokaze da je u redu, placam 75kn jer bezveze ide na servis.
Ja smiren cool, reko znam da je neispravan, kad se ne ucitava cardinale itd. Ok onda ga saljite jer primamo reklamacije svaki dan. I eto, ja spakirao i poslao HP ekspresom.
Citao sam o ovakvom slucaju na forumima, RF otisao papa, imam uredaj ko od majke roden. Ocito je da je neispravan. Dakle pitam, dali da ga onda saljem, mislim samo tako spakirati i poslati bez da se dogovoris sa trgovinom, glupost. Onda niti znam sto je sa uredajem niti ista.
Jos prilozim opis problema i sve 5. Reko np, sve ce se rijesiti. I onda na kraju mi se posiljka vrati? Dobili obavijest a nisu ga htjeli podici, dakle, imali su vremena petak, subotu i ponedjeljak. Ako je to ozbiljan pristup radu, onda ne znam sto je neozbiljno.
Nakon mog normalnog i uljudnog pristupa dobije sta? Nepotrebni trosak na iovako jadnu placu, pa kome normalnome nebi puko film. Opet sam krenuo normalno, ali kad je rekao da HP ekspress nije ni bio, e tu mi je para pocela na usi kao iz express lonca (kad se kuha grah  )
I eto, opet sam ga poslao HP ekspressom. Da su podignuli paket, nikom nista, niti bi bilo ovog mog posta niti bespotrebnih telefonskih razgovora.