Evo stiglo je Cosmos S jučer. Na kraju sam saznao da sam mogao za Fan kontroler uzet NZXT, al nema veze, zalman mi odgovara jer ima za 6 ventova.
Mane:
- Kad stavim svoj PSU Corsair 520W, ispušni vent od PSUa je prekriven cca 1cm, ne znam za kakva napajanja je CM napravio case.
- Bočni 200mm vent sam morao skinuti, jer ne mogu zatvorit vrata, zbog CPU coolera. Eventualno ću morati piliti na cooler heatpipes.
- Case je vrlo sklizav na podlozi
- Kad se na vrhu case-a instaliraju 3x120mm, zadnji vent (prema prednjem dijelu kućišta) blokira optički uređaj, stoga nije moguće instalirati DVDRW na vrh, no, tam ću staviti FAN kontroler
- Vent kablovi su prekrati, srećom, zalmanovi riješavaju problem.
Prednosti:
- Za sad, cable managment mi je čist OK.
Neutralno
- Instalacija zalman fan kontrolera je prošla ko suza
- Instalacija FDDa mi je bila malo komplicirana, no svladao sam ju
- Kopče koje hvataju FDD, DVDRW, itd... nije nešto, recimo FDD ne hvataju na sredini casa, stoga sam morao zašerafiti šerafima.
Komentar žene:
Dofuram ja kutiju s case-om u stan, iz nje izvadim kase u vreći, malo se pomućim da otpetljam vezicu te izvadim case, onako, sa smješkom na licu. Skinem najlon, a case zasja na svjetlu.
Žena me pogleda i kaže: Mogu ti nešto reći...
Rekoh, reci draga...
A ona veli: Od svih stvari koje si kupio, ovo je nešto najružnije što sam vidjela...

To je to, za sad, ostavit ću još komentara, kad završim sve, te nabacit slikicu.