View Single Post
Staro 13.08.2009., 08:44   #278
alien_2
Premium
Moj komp

alien_2's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Apsolutno sam na strani wolverinea i čupavog metalca koji sluša lošu muziku, nedopustivo je vrijeđanje da bi se promovirao vlastiti cilj i pojačali argumenti,demoliranje trgovine nije u ničijem interesu vjerujem,i svaki protuzakonit scenarij podliježe i takvim sankcijama,ono što možeš napraviti ako se osjećaš zakinut u bilo kojoj trgovini je pravni putem izgoniti svoju pravdu,ili jednostavno promijeniti trgovinu.

Treća stvar je da ne kupuješ jebeni Vivax jer ne valja qrca.Điberu. Kupi Garmina od duple plaće.I to najskupljeg,a ne ovdje pljuvati po članovima foruma,kojeg si i sam član,kao i malo-građanin,šta bi trebao?

Uzeti palicu ili baciti bombu u trgovinu,zaista svašta čujem ovdje,na nivou he-mana i čovjeka oružjea razgovor. Možda da upotrijebi i Orkoa i princezu da dobije navigaciju nazad?

Pravni put,uvjeti reklamacije,ili mijenjanje trgovine.Šta je Protis kriv šta je netko iz pripizdine,a ne sa Trešnjevačkog placa da odmah reklamira,kao da ja kupim Xenon kit za svoj traktor iz USA i rikne,i zaprijetim im da ću srušiti Kip Slobode,very mature,bravo.
Promovirao vlastiti cilj, si ti zdrav? Sta ja izvlacim neku bajoslovnu paru na osnovu gps uredaja?? Mozda bi to ti uradio, ali moj jedini cilj je reklamirati onaj VIVAX uredaj, ali da su toliki pametnjakovici da ni posiljku ne znaju primiti, e pa onda stvarno svaka im cast. Vidi se o kakvoj se eliti radi.

Oprostite gospodine iz metropole (tamo si vjerojatno dosao sa nekog golog kamena) znam da si visa rasa, pa pravila ne vrijede za sve ljude ove drzave. Kupio bih i 5 ako treba, naravno ubacio bih tu i mercedesa, pa brate mili, tko kaze da je recesija.

Pljujem po članovima foruma?? Koga sam imenovao, osim firme Protis o kojoj je cijeli ovaj topic? Da nisi zdmilil jednog previse pa ti se magli? Jedine uvrede vidim u tvom postu upucene meni, a posto si tako zagrizao za to, ocito ili radis tamo ili si samo tako preuzvisen da vidis kako obicni covjek zeli dobiti ono sto je platio.

Ocito kod protisa uljudno i kulturno ne ide (barem sa moje strane), pa onda kako lijepe rijeci i iskaze kulture dobivam, a boze moj, moram vratiti, da se ne osjecaju zakinuto.

Nece jezik nego pravo, ipak si neki manualac na traktoru, pa moras biti faca sa xenonima, lmfao. (sarkazam)

Pošteni trgovci :1, 2
alien_2 je offline   Reply With Quote