View Single Post
Staro 13.08.2009., 08:26   #7
lunjo
Premium
Moj komp

lunjo's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Još nisam našao lap/komp koji u BIOSu nema te opcije. Caka je u tome da se zna kriti i pod drugim imenima pa treba uključiti i vlastiti mozak.
1. nema potrebe za vrijedjanjem..ovo je forum, svatko ima pravo iznijeti svoje misljenje..
2. to sto sam ja napisala za floppy (ako procitash malo bolje) je bila JEDNA OD OPCIJA koju sam navela za instalaciju, i ne razumijem zasto me sad vuces za to - dakle procitaj moj post, vidjet cesh da sam napisala opcije: a) floppy, b) itegracija drivere u windows cd i c) ovo sto si ti poslije ponovio za mnom sa disabelanjem sate u bios-u..
..citiram se:
"jer ce ti trebati externi floppy drive zbog sata drivera za disk ili ces morati drivere integrirati u cd sa windowsima..
.a ima i fora da morash iskljuciti sata native mode u bios-u i kasnije ga enable-ati kad instalirash xp"

- a razlog zasto sam napisala covjeku sve opcije je jer mu se moze dogoditi kao meni kad je sef kupio novi laptop (predvidjen za vistu) i kad sam mu isla instaliati windowse, u biosu sam napravila disable sata, ukljucila ide native mode ili ne znam kako je vec bilo, ali nakon boota sa cd-a i pocetka instalacije, izbacivao bi mi gresku (onu - ili vam disk ne radi ili nemate sata drivere ili se rijesite virusa)..i nikako to rijesiti..nakon toga sam se konzultirala sa informatickim strucnjakom, koji je takodjer isto napravio, i nije uspio, jednostavno nije ga diralo je li u sata modu ili ide modu, tako da to ne mora nuzno biti rjesenje..

sorry na opsirnosti..
lunjo je offline   Reply With Quote