Apsolutno sam na strani wolverinea i čupavog metalca

koji sluša lošu muziku, nedopustivo je vrijeđanje da bi se promovirao vlastiti cilj i pojačali argumenti,demoliranje trgovine nije u ničijem interesu vjerujem,i svaki protuzakonit scenarij podliježe i takvim sankcijama,ono što možeš napraviti ako se osjećaš zakinut u bilo kojoj trgovini je pravni putem izgoniti svoju pravdu,ili jednostavno promijeniti trgovinu.
Treća stvar je da ne kupuješ jebeni Vivax jer ne valja qrca.Điberu.

Kupi Garmina od duple plaće.I to najskupljeg,a ne ovdje pljuvati po članovima foruma,kojeg si i sam član,kao i malo-građanin,šta bi trebao?
Uzeti palicu ili baciti bombu u trgovinu,zaista svašta čujem ovdje,na nivou he-mana i čovjeka oružjea razgovor. Možda da upotrijebi i Orkoa i princezu da dobije navigaciju nazad?
Pravni put,uvjeti reklamacije,ili mijenjanje trgovine.Šta je Protis kriv šta je netko iz pripizdine,a ne sa Trešnjevačkog placa da odmah reklamira,kao da ja kupim Xenon kit za svoj traktor iz USA i rikne,i zaprijetim im da ću srušiti Kip Slobode,very mature,bravo.
@syss - dio poštanske,HBOR je više nalik fondu,makar piše banka za obnovu i razvoj..