View Single Post
Staro 13.08.2009., 02:06   #72
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova
Da malo napišem svoj doživljaj o Supreme Commanderu! Ukratko - svidjela mi se full i sad sam se navuko na to i samo to igram svaki dan po sat-dva-tri

Posebno mi se svidio sami početak (video) kod pokretanja igre, baš je dobro napravljeno!

Prešao sam prvi, a zatim i nastavak (Forged Alliance) i Forged Alliance mi je malkoc bolji pa nakon odigrane kampanje sa svim nacijama, sad derem po skirimišu

Čini se da je dost zahtjevna jer mi nekad zna trzat (mada sumnjam na OS [Vista] i na drivere od grafičke) al sve u svemu, oduševljen sam i kao da su je za mene radili

Sviđa mi se izgled svih nacija (građevine, brodovi, mehanizacija) ali Seraphini su baš cool i ''high tech'' najviše izgledaju

Jedva čekam još neki nastavak, uh

E da, imam osjećaj da su UEF napravili kao najjačima (UEF predstavlja ljude u tom svemiru) tako da oni imaju nekak (po meni) najbolju obranu, najveće štitove, brod štit, itd itd, a da ne spominjem Mobile Factory koji sve pretvara u čušpajz

Toliko od mene za sada...
Djelomično si u pravu, UEF je napravljen kao nacija sa najboljom obranom, zaštitom te njihove jedinice imaju najviše HP-a, ali opet nemaju veliku vatrenu moć. Aeon su negdje između vatrene moći i izdržljivosti, dok su Cybran jedinice najmanje izdržljive ali rade najveću štetu, pogotovo Megalith, to dubre je pokretna ratna tvrđava, neuništiv je čak u moru, Atlantis nema šanse protiv njega.
Hei$$e je offline   Reply With Quote