Citiraj:
Autor Protis
sa "tamnijim likom" cemo porazgovarati oko pristupa poslu, ne samo zbog ovog slucaja vec opcenito
ukoliko jos netko ima takvih primjedbi bilo bi dobro da ih napise da znamo reagirati
|
Evo onda, da ne sutim i samo cekam... Iovako sam vasim deckima mislio dati eventualno jos jedan dan i onda traziti povrat novca.
U Protisu sam kupio disk 24.7. (petak). Western Digital Black od 500GB (da sad ne pisem i broj racuna). Odmah pri narudzbi sam pitao jel moze obavijest dok disk dodje u ducan, rekli decki nema problema, dam broj i sve ok. Ali nitko ne zove... Da frend nije otisao u Protis i provjerio ne bi ni znao da disk stoji u ducanu i ceka. Al reko ajd, mozda decki imali guzvu pa zaboravili.
Dodje disk doma (iz KC sam, pa je testiran tek u subotu) i disk ne radi. Tj, radi mozda kojih pola sata uz uzasno spor transfer rate i onda stane i vise uopce nece raditi. Reko nista, ima garanciju, znam da nisam ja kriv (nit je komp clockan nit je neko no-name napajanje) pa ajmo reklamirati.
27.7. je disk zaprimljen u Protisu, osobno sam ga odnio, opisao tocno o cemu se radi, kak se ponasao, sve. Dobijem primku, decki zapisu br. mobitela, budu zvali sutra da jave o cemu je rijec. Ali poziva (opet) nema.
Zovem ja 30.7., kao jos nista ne znaju. Zovem 3., 5. i 6.8., deckima cudno, pa kaj ja uopce zovem, pa ne znaju oni nist, najbolje da budu oni kontrolirali servis. Dok bude gotovo budu javili. Ali meni taj odgovor ne pase, zovem ja OPET 10.8., vec lagano lud, da dobijem odgovor da oni nisu nista kontaktirali sa servisom, ali ajd, budu zvali i provjerili, pa nek nazovem za 15-tak minuta. Za pola sata se javi drugi i opet, njemu cudno kaj uopce zovem. Reko, nek pita kolegu, zanima me kaj sa diskom. Odgovor je bio nesto u stilu "da, disk treba zamijeniti, ovaj ne radi". Al meni lagano vec prekipilo i kazem mu nek provjeri kad onda mogu ocekivati drugi disk. Pa ajd, nek nazovem (OPET) za sat-dva, da ce provjeriti u servisu.
Zovem za 4 sata Protis, ne 2 kak je receno, i doceka me odgovor da se nisu jos culi sa servisom, da bude sad poslao mail s upitom pa nek ostavim svoj mail da mi proslijede odgovor. Nakon dva dana odgovora jos uvijek - NEMA.
Buduci da mi za rad TREBA sposoban komp i da je disk DIO kompa bez kojeg (koliko god to mozda ljudima u vasem ducanu cudno bilo) komp NE RADI, ako do kraja tjedna nece biti nikakvih informacija o disku, ne samo da cu pod obavezno traziti povrat novca (buduci da je reklamirano unutar pocetna dva radna dana i servis je potvrdio da je greska u disku, a ne u mom postupanju), nego cu mozda cak i traziti zatezne kamate (na koje po Zakonu imam pravo) a mozda i naknadu propustene dobiti. Jer ovo je vec bezobrazluk! Placeni su da rade, a ne da su lijeni dici besposlene guzice i provjeriti u servisu stanje pa se lijepo dopisivati na Skypeu i razgovori na mobitel (kako sam ih zatekao i dok sam nosio na reklamaciju) a za kupce koga briga. Meni ak netko posalje mail vezan uz posao (ma cak i ako nesto prodajem prek foruma ili newsa) odgovaram istog trena dok ga dobijem. Pa kamo bi ja dosao da partneru o kojem u buducnosti moze ovisiti moja karijera i placa odgovaram sa 2 tjedna zakasnjenja!
Dakle, kao sto vec rekoh, pripremite se na povrat novca ako do kraja tjedna situacija nece biti razrijesena.