moj izbor bi bio 840, cosmosi mi imaju koma rjeseno drzanje diskova Cosmos s ima to kao 83x serija rjeseno s nosacem diskova sto je genijalno, al je on rupicast pa je bucnije kuciste i drugi veci nedostatak po meni je sto izgleda pre kicasto, al to je malo kome vazno (

), no jos mu fali mbo tray sto je dosta veliki nedostatak za kuciste tog cjenovnog ranga imho.
Ja se nebi slozio s preporukom gilberta oko 83x serije, kao prvo 831 nema bocnu stranicu koja se kod nas ne moze narucit, ja sam pokusavao u linksu i phoenixu i nema sanse, a 832 je 2200kn sto je apsolutno previse! Druga stvar je bas ta bocna stranica, fora je, ali nakon malo razmisljanja o protoku zraka, nije narocito korisno jer je u biti za upuh namjenjeno, a postoje samo 2 venta + psu za izbacivanje zraka iz kucista pa brinem da dolazi do ozbiljnog komesanja unutra. Al da, prozracnost tim kucistima je definitivno jaca strana. Ja imam 831 i 832 i ne planiram ih mjenjat, eventualno busit mbo trayeve za provlacenje kablova te slozit pleksije na bocnim stranicama za tocno podesavanje smjestaja ventilatora posto kao sto vec rekoh, onoaj nosac za 4 venta je lagano bezveze.
U svakom slucaju da kupujem sada kuciste te klase bilo bi 840, ponajmanje zbog izgleda, al sama izrada i mogucnosti su po meni impresivne. Ono sto me smeta je sto nema 12 5.25" slotova nego su dolje predefinirani za diskove. Zasto me to smeta je jer u kucistima ti 3.5" slotovi zauzimaju puno vise mjesta nego bi morali