View Single Post
Staro 11.08.2009., 21:30   #1
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Brisanje Windows 7 i instaliranje XP-a na recovery particiji

pozdrav

kupio sam HP laptop sa original XP-om, več instaliranim. Imam i kopiju tog XP-a na recovery particiji. E sad, formatirao sam C: i stavio win 7, međutim nisam još 100% zadovoljan i htio bih natrag na XP. Tu dolazi do problema. Na XP-u sam imao soft HP Backup and Recovery koji je mogao putem recovery particije vratiti tvorničke postavke. Za win 7 te aplikacije nema, samo za Vistu, ali ta za vistu ne radi, tj. ne vidi mi recovery particiju.

Pošto imam doma još jednu kopiju XP-a na CDu ubacio sam u lap s namjerom da instaliram taj drugi XP, skinem HP Backup and Recovery za XP i vratim XP koji mi je na hardu , tj na tvorničke postavke. JOK!

Nakon kaj ubacim XP cd i pokrenem install, taman nakon formata mi baci error da nije u mogučnosti instalirati XP jer ne vidi HDD

Naravno kontaktirao sam online support putem chata, obajsnio četiri puta sve, ali oni jedno te isto... "Možemo vam poslati kopiju XP koju budete platili"

sigurno ima druga solucija,ne?

Trebam samo instalirati bilo kakav XP, skidam program i stvar riješena, ali HELP!!!

Zadnje izmijenjeno od: Pantera-N. 11.08.2009. u 21:47.
Pantera-N je offline   Reply With Quote