View Single Post
Staro 11.08.2009., 11:26   #25
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
nisam bio na nedeljnom koncertu ali jučer bio na travnjaku (kupio karte u pon ujutro (tj. brat) za 500kn/komad - legalno) - odmah do ograde (tj. samo dvije cure se energično držale za ogradu). bilo predobro zvuk glasan ali ugodan, neznam kako je na ostalim koncertima ali iako je bilo sve jako glasno (jer sam bio točno na sredini, na ogradi, ispod zvučnika), zvuk mi je bio predobar.

ekran nisam skoro ni gledao kad sam ih gledao "u živo" iz te blizine. atmsofera predobra, pogotovo na početku "Vertigo" pa kad publika i svi na noge ili naravno ono s mobitelima. oko mene svi su bili zagrijani i velika većina znala riječi, svi skakali i pljeskali tako da nekakvoj "monotonosti" ni traga

svakako se isplatilo doći i pogledati, ja sam direktno stigao s mora, ostavili me u zagrebu i produžio na koncert. stigao oko pola 7 na stadion, ali se uspio "progurati" do ograde. "Progurati" - u publici se pojavio "Bono Vox" tj. neki zagriženi fan koji je identičan pravom Boni, i kada je publika "skužila" da je to "Bono" svi su navalili na njega (), ja reko taj je fake i laganim korakom do ograde par trenutaka i pravi Bono izlazi na stage

EDIT: a kad je Simona rekla kako joj je ime, pola travnjaka pras u smijeh
svebee je offline   Reply With Quote