View Single Post
Staro 10.08.2009., 11:13   #1
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Koncert U2 - korisni savjeti

Bio sam jučer na koncertu i moram reci da vrijedi svake kune te savjetujem svima da odu i pogledaju ga. Oni koji nemaju karte neka se ne sekiraju - tapkaroša k'o u priči (vidio sam par likova koji je u ruci imali bunt od oko 100 ulaznica svaki). Jučer je bilo bar par tisuća mjesta nepopunjeno. Sam koncert traje 2h (21.05-23.10). Ima novih i nešto starih stvari. Bina i ostali hardver je na visini zadatka i reputacije U2.

A, sad praktični savjeti.
1. svima koji organizirano dolaze iz drugih gradova, busevi će se parkirati na parkingu Velesajma. Da bi došli do grada, prošetajte do prve stanice tramvaja i uđite na liniju 7. Nakon 1/2 sata vožnje, doći ćete do samog stadiona.

2. povratak je malo čupaviji. Ulica u kojoj se stadion nalazi se zove Maksimirska cesta. Nakon koncerta, dotična je zatvorena za promet i tramvaji NE voze njome. Prošetajte 15-20min do okretišta tramvaja Kvartić (u smjeru iz kojega ste došli na stadion) i uđite na bilo koji tramvaj s natpisom Savski most. Računajte na gužvu i malo guranja. Oni novi tramvaji su bolji jer imaju ugrađenu klimu.

3. klopu i cugu NE možete unijeti na stadion, a unutra je sve užasno skupo (službene majice - 200kn; ice tea, hot dog - 20kn; voda - 15kn;...).

4. brojevi redova na tribinama su napisani na stepenicama između stolica, a brojevi stolica (cca. 100 stolica u redu) su postaju veći u smjeru bine. Stolice su krama i plastika od koje su napravljene je odavno dala svoje te će te se sjedanjem u nju zasrati bijelim plastičnim prahom. Uzmite staru svjetliju odjeću i nekakvu zaštitu za sjedenje (najlon).

5. za fotiće i kamere vas nitko ništa ne pita

Savjet za one koji imaju jeftine karte, a željeli bi ići na tribine. Uz malo pažnje i promatranja, možete i to! Naime, nakon ulaska u stadion, kartu vas nitko od čuvara ne pita ako mu se direktno ne obratite. Kupite cugu i/ili klopu, i kad je mala gužvica uđite skupa s tom ekipom kao fol vraćate se na svoje mjesto.

Ako imate kakva pitanja, pitajte.