View Single Post
Staro 09.08.2009., 15:01   #89
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
... samo pazi da ne trosnes razred. Nitko te vise u zivotu nece pitat za to dal si pao razred, ali ce tebi psihicki pritisak i stigma toga unistiti zivot. Past ces sam sebi u ocima....
ne kazem covjeku da padne razred, ali nije ni to bas tako crno kao sto kazes... ja sam recimo pao drugi srednje, a sad sam sa faxom ispred 80% ljudi iz oba moja razreda iz srednje, i umisljen sam sasvim dovoljno (citaj: nisam si uopce pao u ocima, jer fala bogu, svi znamo da ocjene nisu mjerilo inteligencije)

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Razne vise skole tipa TVZ, FOI i slicno su u biti ono nastavak srednje, da dobijes neku diplomu za objesiti u kjubiklu i CVu. To se mozda sada trazi (drzava), ali u stranim firmama koje se bave ITom i slicnim djelatnostima vec olalala godina ne.
FOI nije visa skola. moj buraz ga je zavrsio i meni se cini kako mu se sasvim lijepo isplatio... i meni, ne samo njemu

Citiraj:
Autor UnDeAd Pregled postova

Ako ti je stalo do racunala, zavrsi neku malo bolju gimnaziju (gdje god se nalazis), te upisi FER ili FOI, nakon toga imas zagarantiran posao, a pocetna placa ne moze biti manja od 7k. Govorim o magisteriju (3 god + 2 god), jer sa bakalarom si ku*ac od ovce prakticki.
da mi je vidjet ko ti to garantira? isto tako i bakalar je bolje nego nista, znam dva bakalara koji su poceli sad radit u ZABI za 5k pocetnu platu, a sa gimnazijom bi za te nofce kopali grobove, sto kaze fleks....

Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Ne znam koliko ima pametnog u tome što će ga drilat latinskim, sociologijom,psihologijom,biologijom,glazbenim,kemijom,likovnim.... ako poslije želi bit informatičar, mislim da će se manje mučit sa tehničkom...
ako zeli bit programer matematicka gimnazija mu je najbolji put prema faksu... znam, jer kod nas na faksu uredno C kosi pola prve godine, svake godine.....

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote