Citiraj:
Autor Fleks
... samo pazi da ne trosnes razred. Nitko te vise u zivotu nece pitat za to dal si pao razred, ali ce tebi psihicki pritisak i stigma toga unistiti zivot. Past ces sam sebi u ocima....
|
ne kazem covjeku da padne razred, ali nije ni to bas tako crno kao sto kazes... ja sam recimo pao drugi srednje, a sad sam sa faxom ispred 80% ljudi iz oba moja razreda iz srednje, i umisljen sam sasvim dovoljno (citaj: nisam si uopce pao u ocima, jer fala bogu, svi znamo da ocjene nisu mjerilo inteligencije)
Citiraj:
Autor Fleks
Razne vise skole tipa TVZ, FOI i slicno su u biti ono nastavak srednje, da dobijes neku diplomu za objesiti u kjubiklu i CVu. To se mozda sada trazi (drzava), ali u stranim firmama koje se bave ITom i slicnim djelatnostima vec olalala godina ne.
|
FOI nije visa skola. moj buraz ga je zavrsio i meni se cini kako mu se sasvim lijepo isplatio... i meni, ne samo njemu
Citiraj:
Autor UnDeAd
Ako ti je stalo do racunala, zavrsi neku malo bolju gimnaziju (gdje god se nalazis), te upisi FER ili FOI, nakon toga imas zagarantiran posao, a pocetna placa ne moze biti manja od 7k. Govorim o magisteriju (3 god + 2 god), jer sa bakalarom si ku*ac od ovce prakticki.
|
da mi je vidjet ko ti to garantira? isto tako i bakalar je bolje nego nista, znam dva bakalara koji su poceli sad radit u ZABI za 5k pocetnu platu, a sa gimnazijom bi za te nofce kopali grobove, sto kaze fleks....
Citiraj:
Autor Dawar
Ne znam koliko ima pametnog u tome što će ga drilat latinskim, sociologijom,psihologijom,biologijom,glazbenim,kemijom,likovnim.... ako poslije želi bit informatičar, mislim da će se manje mučit sa tehničkom...
|
ako zeli bit programer matematicka gimnazija mu je najbolji put prema faksu... znam, jer kod nas na faksu uredno C kosi pola prve godine, svake godine.....