Citiraj:
Autor Jelc
Svako malo naletim na port sa konzola koji ti daje izbor ili tipkovnica i miš ili XBOX 360 Controller...ostale izgleda ne šljive ni pola posto...ili nemaš sve gumbe ili nije uopće podržano
Pa me zanima par stvari-postoje li i kakvi zamjenski ili baš moraš kupit MS-ov i ima li ih u crnoj boji a ne samo bijeli?
|
Logitech Cillstream ti je prakticki kao Xbox controler (gumbi su mapirani kao na xboxovom), ujedno koristim i logitech dual action i do sada niti jedna igra nije nesto kenjavila, osim sto je na dual actionu sjebano to sto oko gljiva imas rubove u obliku pravokutnika, nije krug pa kada naletis na igru di su recimo polukruzni pokerti gljivom nekakvi posebni pokreti (a.k.a. Street Fighter 4) on ih slabo registrira...
I evo jedino bas sam jucer igrao Batman Arkham Asylum i tamo mi jedino na dual actionu baca na gljivi invert os sto me zivcira ali sve radi...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12