Citiraj:
Autor Gx25
Zanima me zasto se prebacujes s gainward gts250 na 4870?
Pitam jer mislim uzet gainwards gts250 pa ako postoji neki problem ili nesto drugo nije u redu s njom da odustanem?
|
Nisam siguran da ću se prebaciti, jer imam još neke stvari koje morma kupiti a nemma love za sve, pa si morma odrediti prioritete. Nadalje, ako ću prodavati, već mi se Dizel javio, još prije nekoliko tjedana u vezi nje, i sada opet, tkao da on ima prednost. Što se tiče kartice, nije defektna, dapače, radi bolje nego što bi trebala

(najimpresivniji OC potencijal koji sma vidio dosad osobno - gpu ćak skoro do 100MHz više, a ni memorija nejde loše, nisma testirao maximum, i to 24/7, bez ikakvih artefakata u aatitoolu nakon nekoliko sati vrtnje, kao ni u igrama), a moj razlog zašto bih, ako ću zamjenio je što sma imao prije nje i 4870 i gtx260, i razmažen sam

. To je razlog a, a razlog b je da mi se kartica vizualno baš ne sviđa. Ne volim te besmislene "oklope" hladnjaka, tj one koji nemaju funkciju, nego su tu smao radi izgleda. N eznam objasniti, ali promotri karticu, pa ćeš vidjeti što mislim, a to Gainward ima, kolko pamtim još od 8600GT, te drugo, ne uklapa mi se među ostal ekomponente (u kučište) bojom. Treba mi crni PCB. Eto, ugl, razmažen sam, i metro