View Single Post
Staro 07.08.2009., 07:31   #872
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
njega ciljam i ja vec nekih mjesec-dva ali skupo malo govno. A i nisam nikako slobodan pa da odmah testiram deklarirano trajanje baterija pa mi nije nest zanimljivo sad. 9. mjesec....eee, tad ce vec moci razmisljati o "kordlss rumblpedom 2 od lođiteka"

nego, mozda mi se cini ali ti stvarno volis spominjati "konfu iz moj komp"?
Ma ne,samo pričam o onome šta imam,nisam baš aj-sevn pentijum generacija da bi se forsao,prestar sam i previše toga sam skurio.Šalim se,ne. Kriv dojam,samo kažem da kad se nešto upari sa solidnim komponentama a pod nešto mislim zahtjevnije igre,da se to može nazvati onda dobra izvedba i 30,40,50 fps na punim detaljima,šta je i cilj.Kad pričam o igrama moram govoriti na onome čemu ja osobno igram,ne mogu reći kako je na quadu nekom ili phenomu kad ga nemam.Eventualno mogu za igre koje ne koriste više od 2 jezgre pretpostaviti da će raditi brže na isforsane 2,odnosno 3.6ghz+,nego na sporije 4,4x2.66,4x3.0 itd.

Uzmi si đoju,nemam riječi kako leži u capama,brutala.350kn sam je skoro platio,al neka sam.Nisam iskreno gledao trajanje ali ionako ne igram baš takve igre svaki dan,tj. 1h dnevno ako stignem odvalim te emulatore ili stari neki NBA.
thedream je offline   Reply With Quote