Citiraj:
Autor greg SE
njega ciljam i ja vec nekih mjesec-dva ali skupo malo govno. A i nisam nikako slobodan pa da odmah testiram deklarirano trajanje baterija pa mi nije nest zanimljivo sad. 9. mjesec....eee, tad ce vec moci razmisljati o "kordlss rumblpedom 2 od lođiteka"
nego, mozda mi se cini ali ti stvarno volis spominjati "konfu iz moj komp"? 
|
Ma ne,samo pričam o onome šta imam,nisam baš aj-sevn pentijum generacija da bi se forsao,prestar sam i previše toga sam skurio.

Šalim se,ne. Kriv dojam,samo kažem da kad se nešto upari sa solidnim komponentama a pod nešto mislim zahtjevnije igre,da se to može nazvati onda dobra izvedba i 30,40,50 fps na punim detaljima,šta je i cilj.Kad pričam o igrama moram govoriti na onome čemu ja osobno igram,ne mogu reći kako je na quadu nekom ili phenomu kad ga nemam.Eventualno mogu za igre koje ne koriste više od 2 jezgre pretpostaviti da će raditi brže na isforsane 2,odnosno 3.6ghz+,nego na sporije 4,4x2.66,4x3.0 itd.
Uzmi si đoju,nemam riječi kako leži u capama,brutala.350kn sam je skoro platio,al neka sam.Nisam iskreno gledao trajanje ali ionako ne igram baš takve igre svaki dan,tj. 1h dnevno ako stignem odvalim te emulatore ili stari neki NBA.