View Single Post
Staro 06.08.2009., 11:54   #114
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor d'beast Pregled postova
malo čitam...i vidim...svi ste seratori, covjeku preporucujete monitor a on vas pita za hladnjak, u temi za odabir hladnjaka.

imho, HDT hladnjaci su jedno veliko sranje, nemoš polirat (tocnije, izravnat) bazu bez straha da se heatpipe ne pukne

samo da velim, true imam zato jer mi je mnogo lep i može da pasivno hladi overklokanu centralnu jedinicu

@hammer
napiti se za 25kn? slab si momče
meni treba oko 100kn da se udesim (ako nema niceg domaceg)

Bolje monitor nego hladnjak a ti se upristoji,nitko recimo hemra mog metalca of thora nije nazvao riječnikom kojim se ti služiš,serator ti znaš tko,na znaš kome.

Normalno da ako ima 4870 karticu na 19 monitoru i oće lupit 100 eura za hlađenje,da u mom ubermozgu to predstavlja ozbiljan konflikt,i odma baci BSOD na takve postove.

Nek kupi šta hoće,ja samo kažem da bolje da riješi monitor i ohladi se sa manje para,a sigurno ne 3x slabije.

Briga hemrca kad ima konfu od 10 soma,100 eura na hlađenje je onda nešto šta se gotovo pa i podrazumijeva,kad je proc sam 2300kn.Pa neću ni nać cooler za 100kn nisam to ni mislio za njega.

Malo ste otišli u offtopic previše.Pričajmo o čruu bolje.Koliko je visoko to čudo?
thedream je offline