Citiraj:
Autor greg SE
ne znam zasto sve ovakve rasprave uvijek zavrse na krizi i gta4. Dva uzasno neoptimizirana naslova od kojih jedan (da bi stvar bila gora) ima replay value valja 0 (osim drazu i slicnima koji redovno na njega svrsavaju svaku sekundu od dana kako se pojavio).
I sve 5, naslovi su legitiman razlog za kupnju jace grafe. Ali proglasavati nesto opcenito slabim za 22" i vece samo zato sto nece moci progurati krizu na tim rezama....inteligentno.
Ali mislim da to nista nema previse veze, svatko normalan ce izmedju hrpe bljuvotina moci izvuci pravu informaciju - da grafa vrti sve na trenutno valjda najpopularnijih 22" iliti 1680*1050, kosta 400-500kn polovna i da razliku od recimo 3870 koju se moze dobiti za istu lovu nece crknuti cim stavis 2xAA.....treba li vise 
|
Radiš greške u koracima greg,moram ti proturječiti. Uvijek brkaš neoptimizaciju za HW zahtjevima,i eventualnom optimizacijom za pojedinog proizvođača. GTA4 je vrhunska igra,to što ekipa ovdje ima torrent verzije me ne zanima previše,ja sam je kupio za 350kn,patchao redovno,i radila dobro na 3870x2 na 1920 rezi,pa na 8800GTS 512 također solidno,i letjela je doslovce na GTX260 216. Ja ne znam o kojoj se tu neoptimizaciji radi, igra je HW zahtjevna dovraga,voli proceve iznad 3.2, voli ram iznad 4gb,i voli kartice tipa GT200 serija nvidije,naspram ATi-ja s kojim u pravilu nešto,ponegdje i osjetno slabije radi.
Tu se radi o čistim HW zahtjevima,ako imaš konfu kao ja iz moj komp,radi na 60fps,svi detalji koliko igra dozvoli zbog 896mb na grafi,u 50tak fps. Mislim da je to u redu.
Krizu je spomenuo maX.

Njemu je to the igra

.Šalim se..
Ne bi se baš složio da su dvije 8800GT jače od GTX260,pogotovo ne 216 modela,treba reći gdje u kojim naslovima,i u kojim uvjetima. Brdo igara nema dobro rješenje za 2 gpua CF ili SLi,e to jest onda neoptimizacija,a ne HW zahtjevi.Za razliku od GTA4.
Neću uopće govoriti o driverima i SLi pločama,i to ti treba,pod drivere mislim na CF katastrofe kod ATi-ja,a pod SLi i CF ploče mislim općenito na investiciju.