View Single Post
Staro 05.08.2009., 21:27   #17
Master Neo
Stane

Master Neo's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ma ne kuzis ti bas o cemu on prica. Slika mu je losija kad gleda preko rekordera ali ne i ako prebaci na TV. Da je rijec o smetnjama bila bi losa u oba slucaja ili bi preko rekordera bila bolja (jer dobija signal direktno, jel?).
Primjetio sam i sam taj problem (37lg500 u kombinaciji s rh387h hdd rekorderom). Slika na TVu valja, valjaju snimke s rekoredera ali live program s rekordera je losiji. Cak i kada se koristi upscaling na 1080p. U cemu je problem...tko zna. Iskreno, zaboli me k dok snimanje radi kako treba i slika je dobra.
Ne znam u cemu je njegov problem. Ako zeli programirati snimanje svejedno mora prebaciti na rekorder da bi to napravio. Ako zeli snimati odmah bez programiranja to moze napraviti i bez prebacivanja, vidi na rekorderu na kojem je kanalu a record na daljinskom valjda zna stisnuti.
Sve mi se cini da je problem u nekoj iskrivljenoj logici, ocekivao je nesto (ni sam ne zna sto) i sada je zbunjen i kriv je uredjaj ili tehnologija u cjelini a ne on......pomalo kao moj stari kada sam mu objasnjavao rad s novom igrackom
Skužio si u čemu je problematika (a zapravo i nije), nisam bio upoznat s funkcioniranjem snimanja.

Nemoj pretjerivati, nitko ne krivi tehnologiju ili bilo šta, nego jednostavan odgovor!