View Single Post
Staro 05.08.2009., 00:05   #80
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Za mene je ovo uglavnom Jurčićeva zasluga. Ovakav kukavičluk nisam očekivao od njega, da nije zasrao s postavom u prvom poluvremenu vjerujem da bi Dinamo prošao. Taktika ala Ivanković.

No dobro, UEFA ligu budu valjda izborili, to je već realnije. Ako bi kojim čudom u play offu i izborili LP, tamo bi bili samo kanta za napucavanje.

Neshvatljivo mi je da se branimo sa 6 defanzivnih igrača i da svejedno nam ovako prosječna momčad stvara brdo šansi i dolazi u priliku svako malo.

Tutix, fali samo bolja obrana. Kolko god pljuvali po starcu Kovaču, bolji je od Bišćana, Lovrena, Carlosa i Barbarića zajedno. Napadači ne mogu tolko zabit kolko obrana može primiti.

I Glavina je totalna rupa, i u obrani i u napadu.
Ti si lud , kakve ti defanzivne igrače spominješ! ?

Dinamo ima u momčadi počevši od Glavine, Moralesa, Sammira koji ne igraju obranu, kad je lopta u nogama protivnika oni su beskorisni, ponekad se i Badelj nađe u toj skupini! Teško je imat ozbiljnu momčad sa polovičnim igračima!

Kovač je car to se zna, al nemreš reč niš protiv Lovrena(kak je karlosa odgurnul, trebal mu je i šamarelicu opalit), on bude dobar igrač...da sam Mamić rekel bi "taj se bude dobro prodal" !

Šteta, Dinamo pokušava biti dobra momčad al očito da još nisu spremni al vidi se pomak, realno gledajući prerasel je HNL ostali mu nemogu niš, no za Europu treba još boljih igraća i duža klupa!
A ne da Carlos mora igat, pa taj je ko muha bez glave i pameti na igralištu, rađe bi del nekog novinara da igra mjesto njega nek da to čudo moram gledati!

Nema Etta i Manđe i gotovo, nema ko više pokrit ta mjesta kak spada!
danc00 je offline