Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Steta. Jbt ,nikako da neka ekipa napravi nesto u EU,ali valjda je realno da nase ekipe nisu dorasle ekipama u LP. A vjerojatno ni u Kupu UEFA iliti Liga Europe ili kako vec. Nije da pljujem ,nego je nasa liga jednostavno preslaba i tih par najjacih klubova u HR nema sansu cesto igrati protiv jacih klubova i to je to.
|
Slažem se. Liga nam je za qrac, to je već godinama glavni problem, ali ne i jedini.
Citiraj:
Autor reespect
Slažem se da je Jurčić loše postavio taktiku,ipak bi največi dio krivice prebacio na napadače koji su trebali u dvije utkmice zabiti 4-5 golova.A budući da se tu radi o Papadopu i Mireku ni to nije čudno.I još se danas vidjelo(a znalo se i od prije) da je Manđo 30% ekipe.
|
Ja ne bih krivio napadače. Ne možeš čitavo vrijeme uigravat momčad u igri s dva ili tri napadača, a onda u ključnoj utakmici igrati s jednim koji se bez veze troši loveći protivničke braniče i jedva da dobije loptu. Bilo je puno bolje kad je uveo drugog napadača, ali je bilo prekasno jer se morao loviti rezultat. I Slepi i Pap su okej napadači,l ali dobivaju malo lopti i prilika pored Mandžukića. O onda na ovoj tekmi bez Mandže Jurčić pošalje samo jednog da solira u napadu...
Zabili smo i danas i u Salzburgu, ali nismo prošli zbog pacerski primljenih golova. I ta se priča stalno ponavlja. Rijetko nas protivnik nadigra, ali si sami spakiramo gol.
Plus toga, Dinamo ima kvalitetnih igrača, ali nema ekstra klasu, Mandžukić to još nije. Kad se sjetim lige prvaka s Prosinečkim... Lik se opijao na Šalati do jedan poslije ponoći uoči tekme sa Celticom, a onda ih praktički sam pobijedio. Strava
Buljo, bilo je zaleđe. Al i najjače mi je bilo Carlosovo guranje Lovrena. Ja bi ga išamarao na licu mjesta
AdmiralSt, ja bi punog srca navijao i za Hajduk da je igrao na mjestu Dinama. Ajde više da netko od naših barem napravi u toj Europi, a ne da budemo kanta za napucavanje prosječnim klubovima.