View Single Post
Staro 04.08.2009., 14:38   #16
Hasta
Premium

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor n4d44 Pregled postova
Joj što se radi s grafičkom koja u dućanu košta 3000kn link

Mislim da BIOS modifikacija neće radit (novije geforsice imaju zaštite od ovakvih jednostavnih modifikacija no sad quadro tko zna) i bilo bi veoma glupo to radit. Ovo se najlakše napravi s Rivatuner/nvstrap. Promjeni se device id od karte i stave geforce driveri. Veoma lako.
Na kraju da je i moda u 8600GT neće apsolutno ništa tim dobit. Quadro u igrama nisu ništa sporije, ako i jesu onda je to zanemarivo.
FX1700 je karta s dosta niskim tvorničkim taktovima. Treba je samo overklokat. Da i DDR2 memorija joj stvarno ne pomaže. Neće se puno naigrat s njom.
A gle vrijeme ju je pregazilo. Od nje su danas u OpenGL brže puno jeftinije gamerske kartice. Međutim odradila je ona debelo te 3000. Sjećam se da je moja 9800pro gotovo isto toliko koštala sam što od nje kruha nije bilo. Zamjenjena je ona sa puno jačom karticom koja će za godinu-dve isto tako završiti. Budući da nema interesenata za kupnju pokušavam je upregnuti za igranje. Promijenio sam id kartice i instalirao Geforce drivere i zaista dobio par fps gore. Vjerojatno stvar optimizacije drivera. Kartica je zaista spora ali na kraju sasvim OK radi sa onim što meni treba.
Hasta je offline   Reply With Quote