Dakle, trebao bih preporuke vezane uz 19" monitor....
Ovaj šta trenutačno imam, neki TVM, lagano odlazi kvragu
Al' ima tu jedna zanimljiva pričica uz taj truli monitorčić. Kupio sam ga prije 2 godine u Ve-Milu zajedno sa custom složenom kofiguracijom.
E sad, pred 3 tjedna monitor je počeo kašljat, najvjerojatnije je nekakva sklopka otišla. Događa se to da ta sklopka stalno škljoca unutra, a za to cijelo vrijeme mi se slika ruši, pa se ponovno prikaže, a nakon nekog vremena više ni to ne radi jer se pokušava prikazat slika al nejde
Odnesoh ga ja tako u servis u Ve-Mil, i lik mi kaže da će ga serviser moć pregledat tek slj. tjedan jer je dotični na godišnjem('bem ti tako veliku firmu koja ima samo jednog servisera)...
Zovem ja nakon 2 tjedna da vidim šta je s monitorom, i tip kaže da ga mogu doć preuzet. Dođem ja tamo, kad na moje čuđenje lik kaže da je monitor ispravan:confused:i da je radio konstantno 24 sata. Malo mi je to čudno bilo, jer meni poblesavi ekran nakon 2-3 sata rada. Valjda su biseri tamo monitor uštekali samo u struju i tako ga 'upalili'...odnesoh ga ja doma i sad me opet počeo zajebavat. Nisam pametan šta da radim...možda bi bilo najbolje da uzmem novi.
Za oko mi zapeo onaj Samsung 19" DynaFlat, ima ga moj frend, samo stvar je u tome što bi ja htio crnog

Jel se kojim slučajem daju naručit monitori u crnoj boji prek linksa ili Ve-mila?
Imaju u Ve-Milu nekakvi LG monitori, jel valjaju šta?