View Single Post
Staro 02.08.2009., 01:39   #162
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
netko je napisao da postuju brzine.,.. ma vraga... kad su povecali na 4mbs sve je bilo super medutim u protekla 2 mjeseca nemogu skidat za vise od 210 kb... i svako malo vrtim speedtest i uglavno rezultati oko 1.7mb/s kaj se downloada tice... ima tko takav problem ?

nisam ja, a ni ti jedini . da, vrlo vrlo slicno i kod mene, samo jos losije. prije povecanja brzine dl je bio malo preko 200, a ul oko 0,25. i digli oni svima, diglo se i meni . i fino, zaista lijepo je dl isao malcice preko 400Mb/s, do prije nekih 3 tjedna do mjesec dana. i od onda dizaster, konstantno je ovakva brzina:

naravno, zvao sam szk, ali nista zasada od toga. nikako da posudim od nekoga laptop ili neki komp, samo da provjerim na njemu brzinu. ako je i na njemu ista, zivkam dok im ne dopizdim............

Burko je offline