View Single Post
Staro 01.08.2009., 18:37   #1
badger
Premium

badger's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Unhappy Veliki problem, JAKO HITNO!

Ovako. Postoji sustav sa serverom (windows 2003), koji ima graficku karticu ATI HD4670 DVI HDMI. Sa VGA izlaza pustam 720p signal na VGA ulaz distributera signala, te stize do 10 plazmi i prikazuje normalno sve. Problem je sto postoje jos 2 plazme koje ne mogu primiti 720p preko vga signala nego je potrebno preko HDMI-a poslati 720p. E sad, ja sam prikljucio HDMI out na drugi distributer i doveo do te 2 plazme. Problem je dalje ovaj: KAKO dobiti CLONE signal na OBA outa. Catalyst control centar mi uopce ne prikazuje opcije da to mogu napraviti jer imam sa jedne strane 10 plazmi i ostavlja mi "zasivljeno" opcije. Dakle ne mogu nista preko CCC-a. Moze li mi netko predloziti neko rjesenje koje valja? Jako mi je hitno, ovaj vikend mi treba rjesenje inace sam najebao. Isprobao sam ULTRAMON i njegov mirroring, ali on ubije jednostavno server i ne moze biti kao rjesenje. Na out pustam 720p video signal u h264.

Da li je rjesenje kupovine nekog klijenta i sa koliko grafickih kartica i na kojem operativnom sustavu? Molim vas rjesenje koje bi uspjelo u ovom slucaju.
Molim pomoc!!!
badger je offline   Reply With Quote