Ovako. Postoji sustav sa serverom (windows 2003), koji ima graficku karticu ATI HD4670 DVI HDMI. Sa VGA izlaza pustam 720p signal na VGA ulaz distributera signala, te stize do 10 plazmi i prikazuje normalno sve. Problem je sto postoje jos 2 plazme koje ne mogu primiti 720p preko vga signala nego je potrebno preko HDMI-a poslati 720p. E sad, ja sam prikljucio HDMI out na drugi distributer i doveo do te 2 plazme. Problem je dalje ovaj: KAKO dobiti CLONE signal na OBA outa. Catalyst control centar mi uopce ne prikazuje opcije da to mogu napraviti jer imam sa jedne strane 10 plazmi i ostavlja mi "zasivljeno" opcije. Dakle ne mogu nista preko CCC-a. Moze li mi netko predloziti neko rjesenje koje valja? Jako mi je hitno, ovaj vikend mi treba rjesenje inace sam najebao. Isprobao sam ULTRAMON i njegov mirroring, ali on ubije jednostavno server i ne moze biti kao rjesenje. Na out pustam 720p video signal u h264.
Da li je rjesenje kupovine nekog klijenta i sa koliko grafickih kartica i na kojem operativnom sustavu? Molim vas rjesenje koje bi uspjelo u ovom slucaju.
Molim pomoc!!!