google.hr...
Budem probao dead fleshat mrtvu 5800 na v30, da vidimo hoce li se probuditi... -->
Citiraj:
Autor summus
Što se tiče pokušaja shvaćanja GPS-a, odustajem od toga....bez uključenog A-GPSa nikako neće raditi....i onda prije par dana otvorim Garmin u zatvorenom prostoru (ispod dvije betonske ploče+krov) i radi...ali što je najbolje radi bez uključenog A-GPSa, samo integrirani GPS???....i di je tu sada logika vrijeme isto vedro kao i prije kad sam po sat vremena bezuspješno tražio signal (na otvorenom) a sada radi u kući....
@Medulin
Ja sam Nokiu kupio u Tmobilu i nemogu staviti najnoviju verziju v.31., neznam koliko obično prođe vremena dok Tmobile odobri da se može instalirati novija verzija (a kako su obično brzi, vjerovatno par mjeseci..), pa ako znaš kako da stavim najnoviju verziju a da ne izgubim garanciju slobodno napiši....(znam da ga mogu odnijeti u Mobis ali mi se ne ide do ZG samo zbog toga)?
|
Nema T-mobile prakticki nista sa time, pitanje je hoce li i kada ce nokia pustiti update za tvoj product code(euro 3 ili balkan nešto, ako se ne varam)...
Jedno od rješenja je mjenjanje product code-a i onda update kroz NSU, kako i zašto---> google.hr...
Budem probao dead fleshat mrtvu 5800 na v30, da vidimo hoce li se probuditi...
|