Što se tiče pokušaja shvaćanja GPS-a, odustajem od toga....bez uključenog A-GPSa nikako neće raditi....i onda prije par dana otvorim Garmin u zatvorenom prostoru (ispod dvije betonske ploče+krov) i radi...ali što je najbolje radi bez uključenog A-GPSa, samo integrirani GPS???....i di je tu sada logika vrijeme isto vedro kao i prije kad sam po sat vremena bezuspješno tražio signal (na otvorenom) a sada radi u kući....
@Medulin
Ja sam Nokiu kupio u Tmobilu i nemogu staviti najnoviju verziju v.31., neznam koliko obično prođe vremena dok Tmobile odobri da se može instalirati novija verzija (a kako su obično brzi, vjerovatno par mjeseci..), pa ako znaš kako da stavim najnoviju verziju a da ne izgubim garanciju slobodno napiši....(znam da ga mogu odnijeti u Mobis ali mi se ne ide do ZG samo zbog toga)?
@DemageHigh
Na mobu možeš gledati divix i sve što poželiš ako instaliraš SmartMovie ali neku verziju od v 4.10 pa nadalje..... inače moraš konvertirati video a za to ti je najbolji (po mom mišljenju) Format factory - probao sam petnaestak programa i Format Factory mi je najbolji što se tiče brzine, jednostavnosti, podrške za subtitlove....
@DraŽ
Hvala što si rekao (napisao) za Media coder i Format Factory. Vidim da ti je draži Media coder ali meni je puno bolje radi Format factory a najbolje mi je to što možeš sve napraviti u 3 klika mišom odabereš Sve u mobilni uređaj-Nokia-Nokia 5800XM i program sam podesi i rezoluciju i sve ostalo za Nokiu 5800XM...naravno ako želiš podešavati opcije možeš i "ručno".