Ja sam sa Vipa presao na Tele2 i racuni su se vise nego prepolovili, a razgovori su se vise nego uduplali

Kod nas u Brodu; Tele2, Vip i T-com trgovina nalaze se jedna do druge i dok sam se informirao o postupku, jer sam htio zadrzati broj; ako nije 20 ljudi uslo sa istim upitom. Nevjerovatno ... a cura u prodaji samo je mahala rukom i upucivala u T-com/Vip prodavaonice, pored, po puk2

T-com i Vip naocigled gube musterije, a nista ne poduzimaju, gade mi se naprosto. Da postoji opcija i struju bi prebacio na konkurente, jer samo tako cemo se izvuci iz monopolskih sranja. Treba dati sansu "malima" !!!
Preostala davanja po ugovoru ces sigurno morati platiti, pretpostavljam. I moraces u Tele2 donjeti Puk2 od svoje sim kartice, ako namjeravas zadrzati broj !!! Ako si ga zagubio trazi ga od T-com SZK, a za razlog im reci .. Prelazak na jeftinijeg provajdera

nek popizde !!!
Za napomenuti je, ako je kojim slucajem signal na Tele2 mrezi slab, prebacite se na T-com mrezu. Nista se dodatno ne naplacuje, to je sve dogovoreno i biti ce neophodno u nekim djelovima RH dok tel-ad

ne zavrsi izgradnju svoje infrastrukture.
Za prelazak sam cekao oko 2 tjedna. Unaprijed su mi rekli da ce se to desiti tad i tad u toliko sati i tako bi! prije toga je dosla sms poruka i morao sam restartati mobitel, koliko me sjecanje sluzi