Da napisem i ja svoje iskustvo.
Prosli ponedjeljak narucio objekiv, te zamolio doticne da sto brze obrade narudzbu, posalju ponudu, kako bih mogao uplatiti novce i da oni posalju.
Sve u redu, rijesili mi to sve jos u ponedjeljak i kaze gospon iz protisa sutra je objektiv kod vas ( znaci u utorak ), ja sav hepi moci cu obaviti projekt s objektivom ( razlog zbog kojeg ga i kupujem ), tako doso utorak, pa proso utorak. U srijedu zovem ja njih, kao nisu bili u mogucnosti poslati objektiv, poslat ce danas, sutra ( cetvrtak ) je 100% kod mene. Tako ja u cetvrtak izadem s posla u 13h kako bih docekao objektiv jer mi u 20h treba za fotkanje ( pa da ne moram ic dizat ga u postu ), ali nema. Pola dana izgubio cekajuci objektiv. Petak zovem ja njih, pitam sta je, kaze lik, zvali smo hpexpres da dode po pakete al ne dolaze ( ??? ) osobno cemo u ponedjeljak odnjeti to na postu i poslati, u utorak je kod vas. I zbilja u utorak je dosao objektiv.
Moguce je da je hpexpres postupio kako je, ali bi onda bio red od protisa da jave kupcima koji imaju nesto naruceno da ce posiljka kasniti iz tog i tog razloga uz neku ispriku, al nista, ja ko budala dva dana cekao, propalo mi fotkanje. Jedan minus za njih, sljedeci put necu sigurno kod njih kupovati iako su nesto jeftiniji ...