Evo probat ću i na ovom forumu iznijeti moj problem. Ne znam točno da li je riječ o hardverskom ili softverskom problemu. Počelo je prije neka 2 mj., a radi se o 100% zauzeću procesora kad radi internet, naročito kad je u pitanju gledanje nekog videa (npr. Youtube). Probala sam Firefox i Operu (priložila sam i sliku task managera). Vistu koristim već dosta dugo vremena i nikad nisam imala problema. Prije nekih 6 mj. sam stavila 7, jer je navodno stabilnija od Viste, pa da probam. Sa 7 sam imala problema kod logiranja na internet, svaki put kad bi se pojavio prozor s automatskim povezivanjem na internet Win. se ruše (plavi ekran), restartaju i zatim dignu kao da ništa nije bilo. To sam riješila na način da sam makla automatsko povezivanje, pa sam se na internet logirala ručno. S vremenom mi je kompjuter počeo biti malo usporen, pa sam odlučila maknuti 7 i vratiti Vistu. E sad je tu onaj ali. Počeli problemi oko tog 100% zauzeća procesora. Probala sam 2 različite Viste, prvo novu sa SP2, zatim jednu staru sa SP1, jer sam mislila da je možda do nekog drivera koji imam ili mi fali, pa ga guši. Ali nema, surfanje postaje noćna mora koliko sporo učitava stranice, uploada slike ili učitava neki video. Instalacija je friška, pa mi system restore nema nekog smisla. Ovo 100% zauzeće se javlja samo dok sam na internetu. Probala sam gledati neki film i uređivati slike u Photoshopu, ali sve radi ok i procesor nije opterećen. Ako netko ima ili je imao sličnih problema, a ima rješenje dobro je došao

.