Citiraj:
Autor pogi
Obzirom na gresku koju ti javlja ja bi umjesto naredbe AVISource pokusao DirectShowSource
|
ok. sada radi.
Citiraj:
Autor pogi
A ovo je čisto pitanje programiranja, da li ćeš 180 puta pisati iste naredbe ili ćeš imena fajlova strpati u neku matricu stringova pa obradu okrenuti u nekoj petlji tvoja je stvar.
|
razumio

probat ću nešto skemijati.
Citiraj:
Autor pogi
Inače ja pretpostavljam da si INSTALIRAO AVISyinth? Jer AVISynth je frameserver koji će kad se otvori skripta u VDubu frejm po frejm slati VDubu na obradu, inače može on puno toga više. Nije on skriptni jezik za VDub.
Sad vidim da postoji i AVISynth2.
.avs file se otvara pod običnim "Open" na file izborniku i VDub će ti prikazati i .avs skripte u trenutnom folderu.
Sumnjam da VDubMod tu može nešto više napraviti.
|
ja bio uvjeren da je AVISynth integriran u VirtualDub, skinuo AVISynth2, pokrenuo slijedeće
Code:
DirectShowSource("video_35.avi")
Trim(503, 100000)
i on otvori u VirtualDub-u video i skrati ga odmah za te reklame, i sad je problem spremanje, odaberem pod Video i Audio DirectStreamCopy ali on sprema u neki ludi nekompresirani AVI od 8GB
malo surfao i pronašao
avisynth and virtualDubMod
Citiraj:
Avisynth outputs uncompressed video and audio.
A "direct stream copy" of an uncompressed source will not be small.
|
Citiraj:
But as midzuki says using avs script will give you uncompressed (i.e. whenever you use avs script, you have to re-encode).
|
znači li to da ukoliko koristim AVIsynth moram prekodirati svaki video? ako je tako, radije ću ići na ručnu verziju.