View Single Post
Staro 30.07.2009., 10:22   #14
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Pogledaj si rade Lenovo Ideapad S10e, meni sve preko 10" je previse (subjektivno naravno)...
Nakon malo "prepravki" to je idealan netbook. Ne zato sto ga imam, vec zato sto sam mogao kupiti koji god sam htio i taj mi je bio daleko najbolji.
Kvaliteta izrade, odlican display, reza, tipkovnica koja je totalni san....jedina mala zamjerka ide na touchpad, ali kod niti jednoga netbook-a mi se taj dio bas nije pretjerano svido pa ono....
SSD ostavis samo za ciste Win, sve ostalo bacis na drugi hdd i milina. Trebalo mi je par dana da "pohvatam" neke stvari i dok to nisam sve namjestio, ali sada radi odlicno. Uz to Intel Atom je odlican cpu za takvu vrstu prijenosnika
no to je samo moje misljenje. Nekome ce se vise svidjeti npr. Acer jer je u raznim bojama...nekome HP jer izgleda kvalitetno (IMHO prividna kvaliteta)....i naravno ukusi su dugacijii svatko najbolje zna sta zeli od netbook-a.
Prije kupovine preporucujem da sve "kandidate" isprobas (namjenjeno kupcu netbook-a" i onda doneses odluku.
Moja prva je bila "na slijepo" Acer, ali nakon sto sam sve pregledao i par dana gnjavio prodavace i isprobavao netbook-ove po gradu ipak sam se odlucio za Lenovo (a iskreno prvo o njemu nisam ni razmisljao).

LP

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote