Citiraj:
Autor Nybelung
Imam već Q1 kuću, 4 komada Q1 kruha, plaća mi je 3BAM (1gold = 41 BAM)..
Igra mi je zasad preeeeeedosadna.. Nemam pojma što trebam radit.. Igram već 5 dana a ni s kim ne kontaktiram "ingame" - jel se to može?
Al fakat je dosadno.. 
|
Naravno da se može Nybelung. Moraš prvo naći nekoga za kontaktiranje... evo recimo uzmi za primjer mene ili Vejitu.. (moj nick ti je isti ingame kao i ovdje. Samo ga upišeš gore u polje za traženje pa me nađeš... Kad klikneš (recimo na mene, imaš opciju "add as a friend" te me možeš dodati za frenda... Isto tako imaš i opciju "send message" pa možeš i poruke slati...
Inače ne znam koliko znaš o erepu, ali to je igra koja se igra na duge staze... Imaš pravo, jer zaista ispočetka i nema tako puno mogućnosti koje se kasnije masovno otvaraju... Ali zato to vrijeme možeš iskoristiti za upoznavanje same igre, te ljudi u njoj...
Kasnije se situacija razvija, komplicira.. nazovi to kako hoćeš, ali u svakom slučaju je SVE samo nije dosadna... Samo treba se i aktivirati... Možeš biti sam svoj gazda, zarađivati pare, otvarati firme... Možeš sudjelovati u političkom životu (i to ne samo sudjelovati kao dvoklikaš sa votanjem ili tako nešto)... već svatko ko se malo angažira, ljudi ga prepoznaju... dobijaš razne funkcije gdje se dalje profiliraš.. itd.. svašta nešto... Kroz taj politički sistem su se desile razne stvari, pa tako i preuzimanje hrvatskog kongresa od strane srba, pa preuzimanje Italije sad od naše strane itd..
Ja sam tako bio masu toga unutar stranke HDS - Hrvatska Demokratska Stranka.. No malo mi je dosadilo s vremenom.. Ipak je 5 mjeseci u HR dalo svoj obol
Sada sam malo (ili puno) otišao u vojsku... Točnije u Zdrug (elitnu jedinicu HRV vojske). Možeš i ti to s vremenom.. Pa malo putuješ po svijetu... ratuješ... pomažeš svojoj državi, ili nekoj drugoj kojoj u tom trenutku treba pomoć...
Uh.. ja se raspisao... Uglavnom, možeš svašta... samo treba vremena... Kažem... samo na DUGE STAZE se igra...
Eto, nadam se da sam ti malo pomogao