View Single Post
Staro 29.07.2009., 22:08   #1051
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
kako se antrax nije jos javio malo sam se bacio na istrazivanje po netu i citanje recenzija tih triju monitora.
jedna stvar koja me odvratila od kupovine Lenova L220x je slabo ocjenjena ostrina slike koja je na nekim modelima bila losa toliko da se tekst jedva citao.
dosta o tome ima u recenziji na ovom linku http://www.xbitlabs.com/articles/mon...ion-l220x.html

po mom misljenju neka ljestvica bi bila prvi lp2275w svakako, usto sto ga stavljaju u konkurenciju nekim Eizo modelima. s obzirom da Dell sa svojim modelom nije nigdje naisao na neke bitne zamjerke stavio bih ga na drugo mjesto, kako i zbog prilicno povoljne cijene, a L220x na zadnje zbog vec navedenog razloga koji me razocarao. bez obzira na visoku rezoluciju koju nudi u klasi sto ga je mozda i kostalo kvalitete. ipak htio bih naruciti, doci i preuzeti monitor a izbjeci proucavanje i usporedivanje ostrine slike i gnjaviti sebe i trgovca.

dakle, dati oko 200 kuna vise i kupiti HP i nije neki trosak s obzirom da je dobio zaista visoke ocjene na testovima.
Ivan_1 je offline   Reply With Quote