Citiraj:
Autor McG
Pitaj tog tipa otkud mu BIOS ili nek ti ga uploada. Kaj se tiče DFI podrške, ako se ne varam otkad se raspal DFI Street radi nesuglasica s DFI-om, podrška nije ni izbliza ono kaj je bila.
Ako ti se da pregledaj po netu dal ima kaj slično (znam da je bilo govora o tome) DFI Streetu, pa možda lakše najdeš BIOS koji ti treba.
|
Ma naša sam na kraju, šema je da svi biosi imaju jedno izdanje, a ovaj 03/10/2009 je ima 2 izdanja, naravno ja san jučer probao krivo pa ništa nije radilo, dok sam jutros probao ono drugo i radi, bar zasada. Nisam ga još opterećiva jer moram smislit nešto sa hlađenjem, trenutno je na njemu BOX bez paste i stvarno ga ne želin mučit pošto skoči i preko 70 pri testiranju... Dobra vijest je svakako šta se ne zamrzava svako 20 sekundi kao šta je to radio onaj gore navedeni bios, 09/30/2008 ako se ne varam...
Ako ni ovaj ne bude štima, jedina šansa mi je isprobat još 24/02/2009 i to je onda to, jer ću zaključno s tim iscrpit sve DFI biose koje sam našao na netu, uključujući i modane. S tim da baš ova 2 zadnja, 03/10 i 24/02 su na glasu kao dobri biosi za otključavanje, pa ono, ako s tin ne otključan onda kvragu sve. Pogotovo jer je DFI navodno zaključno sa 3 mjesecom 2009 odustao od ACC i svi naredni biosi tu opciju imaju, ali ne služi svrsi... E sad jel to točno, ne znam, jer sam na ovu informaciju naletio neslužbeno, ali na 2,3 mjesta, pa san sklon povjerovat, pogotovo jer sam isprobao sve te "nove" biose i svi su jedno veliko nula bodova, bio ACC uključen ili ne, sistem radi jednako
stay tuned...
EDIT:
03/10 se ipak smrzava
24/02 se također smrzava + šta neman LAN na njemu
katastrofa...