29.07.2009., 13:38
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Nažalost, javljam se u ovu diskusiju kao još jedna žrtva obrta Hardveraj iz Samobora. Narudžbu vrijednu 628 kn čekam već 2 mjeseca - ni traga od robe, ni traga od novca. S famoznim gospodinom Darkom Tubićem sam prošao sve faze "poslovanja": robu koja kasni, zastoji na carini, smrt u obitelji, nesposobni asistent (misteriozni Andrej), pokvareni mobitel, prometna nesreća... da bi nedavno završili na izmišljenim pošiljkama koje je g. Tubić navodno poslao preko HP Ekspresa, a oni su ih kao "zagubili". Ako je g. Tubić spreman toliko lagati za 628 kn mogu samo pretpostaviti kroz šta prolaze kupci s vrijednijom robom. Čisto ako netko smatra da mu može zatrebati, njegov mobitel 095/5293 123 (donedavno objavljen na www.hardveraj.hr) je već odavno izvan funkcije, a g. Tubić sad koristi 099/3365 952 i povremeno 099/3132 881 (premda ne znam šta bi vam on mogao reći, a da još niste sami shvatili). Ukratko, izbjegavati u širokom luku.
P.S. O mojim iskustvima s g. Tubićem možete čitati i na www.hardveraj.bloger.hr. Nedavno sam pokrenuo taj blog jer je, prema mojoj procjeni, g. Darko Tubić još uvijek relativno nepoznati prevarant (barem van PC Ekspert zajednice). Kad Google uredno indeksira moje blog-zapise, njegovi poslovni poduhvati će postati znatno poznatiji.
|
|
|