Citiraj:
Autor Romano.Cule
Pa kad cicijasite za 30 kuna.Kad cete vise utuviti u te svoje glavuše da kad uzimate nesto,uzimajte u provjerenim firmama pa makar bilo i skuplje 30 kuna.
Svako malo dodje neki novi papan i kuka "prevarili me ovi,prevarili me oni,nisu mi isporucili ovo,ono".
|
A sta je tebi provjerena firma? S ovima sam poslovao sto za sebe sto za druge nekih 20 puta. Niti jedan zajeb. Po meni je to provjereno. I eto, opet sjebu. Ti znas neku provjerenu koja uvijek sve salje isti dan, ne jebe oko reklamacija bez razloga bas nikada itd? Pa reci...da i to vidim

Slicnih zajeba imam i sa svim ostalim web shopovima i trgovinama, nakupilo se godina igranja s hardverom tako da su me stigli gotovo svi sjebat barem jednom, od pogresno poslanih artikala, kasnog slanja, loseg pakiranja...ima toga.
Na ove sam ljut samo zbog laganja, rok isporuke na stranu.
i nije stvar ciganluka nego tko sto ima u ponudi. Kantu koju sam narucio inace drzi izmedju ostalog msan iz kojeg i u ovoj nasoj rupi vise firmi moze bez problema naruciti robu i prvo sam isao na tu varijantu makar bi me ziher izaslo dobrih 10-20% skuplje. Medjutim ovi nisu imali na lageru i sta ces, ostaje ti igra preko neta.
I ovo sve nije neko kukanje kako su me prevarili, mozda si ti to krivo shvatio. Thread je o odredjenoj trgovini i tko bi rekao u njemu pisemo svoja iskustva s njom. To sto tebi to sve izgleda kao kuknjava...sta da ti ja radim? Nemoj citati.
Epilog:
paket stigao. Poslan u ponedjeljak u 18.37h. Protis prebacuje krivnju na postu ali nije ona lagala da je poslano u petak nego oni

Srecom pa je ovo bilo za mene pa nema neke stete osim malo zivaca. Da je za nekog drugog vjerovatno doveli bi me u situaciju da ja ispadnem lazov obecavsi kantu za vikend.