View Single Post
Staro 28.07.2009., 22:31   #241
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
da ja vratim na temu - protis
dakle, nakon sto su me u petak lijepo slagali da su mi poslali dijelove (sto sam igrom slucaja preko kontakta u hpexpresu znao vec 2 minutu nakon sto me slagali) odlucim im ipak dati priliku. Idiot.
Naravno, roba nije dosla niti danas. Ne znam za ostale ali meni zadnja kupovina tamo. Mogao bi tolerirati da je nesto nedobavljivo (iako ne kada mi posaljes ponudu, to bi moralo znaciti da si ono sto nudis spreman i isporuciti . Barem kod ovih sto inzistiraju na placanju unaprijed) ali laganje ne mogu.
Ne mogu reci, nisam puno puta uzimao kod njih na svoje ime ali zato sam za druge uzeo pun k robe od kada posluju. No ovo je bilo zadnje. Mrlja koju bi mamica samo u reklami za ariel mogla oprati
Poslao sam im mailom broj racuna, opisao problem i trazio da vrate lovu. Vidjet cemo sto ce biti.
Kad se samo sjetim da mi se nije dalo cekat subotu da skocim od Osijeka po kuciste, ono...jebes postarinu, ovako ce biti brze. Bemti sve.
Meni su neki dan nakon upita o stanju dvije komponente rekli da mogu naručiti da dođe u dućan i bez prethodne uplate i nadam se da će sve proći u redu sutra/prekosutra...

Sam se nadam da će tebi sve proć u redu.