View Single Post
Staro 28.07.2009., 20:02   #203
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
5600+ Brisbane

evo meni je danas puknuo film, a vidim da nisam jedini koji ima problem s Brisbaneom.. Naime, pri igranju igara temperatura kao od šale dođe do 64C pri čemu se pojavljuje BSOD i komp se resetira. To je, naime, NAJVIŠA temperatura koju u biosu ove šugave ploče mogu namjestiti prije nego se komp restarta.. Skidanjem hladnjaka (pri čemu sam izvalio proc iz zaključanog socketa jer se zalijepio za hladnjak s onom pastom koja bude na hladnjaku kad se kupi proc i hladnjak, sreća pa proc radi i dalje...) i proca, čišćenjem i nanošenjem paste, čini mi se da je još gore...
Još jedna zanimljiva stvar je da mi je hladnjak HLADAN dok everest (i bios) pokazuje tu famoznu temperaturu... inače, temperatura mi skače pri mjerenjima gore-dolje i za po 3 stupnja, ne znam jel to normalno, u idle-u je na 50, u sobi je trenutno 29C (klima je trenutno ugašena)...
e, što sad? kupiti Arctic-Cooling Freezer 64 Pro (nekako mi se čini najisplativiji) koji će temp sniziti ili prodati ovaj škart od ploče i kupiti neku bolju koja ima mogućnost podešavanja više maksimalne temperature kod opterećenja? navijam za hladnjak, ali slušam savjete...
Wuchko je offline