Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 28.07.2009., 15:01   #420
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Da bumpam temu, dok je još ljeto

Ugl., vidim da neki "briju" na zdravu prehranu. na žderonjama se neki žale na masnoće, pa sam eto bio inspiriran time da napišem svoj slučaj.
Na svojim 178cm visine sam preko zime imao oko 85 kila. Vecina toga je na torzu bila
Ugl., sada imam oko 75 kila(i nabirem), i opsege sam na nekim mjestima smanjio za 9cm.
Znam da "experti" pretežno nevole jako fizičko kretanje, i zdravu hranu. Kak ide ona: "nisi muš ak nemaš 100 kil"

Znaci nije teško, ali zapravo treba mnogo truda, i najteži je dio kad ti se smanjuje želudac, a ti jedeš 2 jabuke, 2 kruške, jednu bananu dnevno i 2.5L vode popiješ. Zapravo naspram "prave" hrane ovo je stvarno smiješno...prije ili kasnije smijeh se pretvori u suze, ili kod pametnijih u znoj, a tko se zadnji smije ...najslađe mu je

Pročitao sam ovaj tekst , kao i svaki drugi, ali mi se ovaj cinio kao da "drži vodu". Stao sam isti dan sa "normalnom" prehranom do toga dana, i počeo po papiru. Toliko sam bio smršavio da me neki nisu prepoznali jer sam jako brzo izgubio težinu.

Nadam se da neću nikome odmoći, već upravo suprotno.
"Zdravi" ovo nemoraju čitat

edit: vidim da se nekima nesviđa, jbg.,nisam ja tu nekakav trener, boli me k. dali vam se sviđa ili nesviđa. Ja sam pokusao pomoći, a vi ste izjavili da je glupost bez da ste probali išta od navedenog...nhf wtf

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 30.07.2009. u 10:16.
Halos je offline   Reply With Quote