Da, njemacki sam ucio tu negdje, dok sam bio 1-2 razred. Otac mi je puno puta isao u Njemacku pa eto i od tuda znam nesto njemackog...
Roditelji mi zive odvojeno, otac mi ne zeli financirati nista sto ima veze s racunalima, PPC je kupljen za odlican uspjeh (na polugodisnu, ali i na krau sk. god.). Love se ima, ali se onda nema za druge stvari.
Fotografirati znam, ali u kuci, ne zelim da gledte ostali nered u sobi. Mozda sam ipak trebao uzeti E-1 i s njim slikati.
Onaj kojem se ne citaju moji postovi - profil COmputer_Modder, postavi kao gnjavatora/icu, ignoriraj moje teme, i uzivaj.
Ja sam isto isljucio prikaz slika, jer, trenutnoi sam na mobu ili na kompu preko moba, a promet brzo odlazi. Svaka moja slika nije preko 500kB. Alat imam, ali ne onoliko koliko mi istog treba, mogu ga posuditi od oca...
Ideju imam, pa, zar bi, da nemam ideju uopce radio ovakvo sto?
Natrpao sam hrpu opreme, jer pola iste mi stoji doma i skuplja prasinu.
Kako bi se ti snasao da ti ide 9 zica u jednu kutijicu, sve su iste boje, neznas kud koja ide. Bi isao na onu dobro poznatu APP? Zasigurno nebi, prema tome, oznacavanje zica je odlican postupak da se takvo sto sprijeci.
Ukusi se razlikuju, kuciste meni sada je ruzno, ali nakon sto dovrsim isto, bit ce tip-top.
Komponente nisu predvidjenje da se stalno stavljaju i vade, ali ih je svakako moguce izvaditi.
Kuciste nije predvidjenjo da bude otvoreno, sto se toga tice, mogao sam zice skroz razbacati po kucistu. JA sam ih slozio, koliko sam mogao u ovom kucistu, da, ako itko bude gledao kuciste, ne vidi nered. Kaos moze biti tebi jedino u glavi - ovdje su zice lijepo slozene, vecina kompova koji mi frendovi imaju su slozena u servisu i zice vire na sve strane.
Tesko na budalastine opce sto napisati, ali... Radite kako hocete, obrisite moje postove, teme, moj acc, ne tice me se. Lock nikako, projekt jos nije dovrsen i dok se ne dovrsi neka tema bude otkljucana.
Nije to cinjenica, jer računalo nije slozeno do kraja. Meni se svidja, a i ima jos njih kojima se svidja. Ja nigdje ne vidim kupus, evo tebi komp pa ga ti slozi, uz iste komponente i te stvarcice, bolje. Nisu to hvalospjevi, to su cinjenice. Cinjenica je da sam ja Wünderkind, ne zbog ovog moddinga, niti zbog mog znanja, ima tu jos 10000 stvarcica. Gluposti? Koje i kakve gluposti? Sve sto zapocnem, to i dovrsim, i sve sto kazem je istina. Na jednom drugom forumu su rekli da ovo definitivno nijecase modding, par ventova, potenciometar i neonka i to je kao modding?