Citiraj:
Autor E-mil
opet malo samoreklamiranja !!?!
|
namjerno cu se ja ubaciti na reply za ovaj komentar, jer je korisnica technognosia me kontaktirala preko PM-a sa pitanjem da li znam koga da je sta narucio, tj dobio postom od ove trgovine, virtus-shop. jer igrom slucaja je trgovina, a i ja - iz siska. na sto sam ja odgovorio ne, pa joj nije bilo svejedno, jer su pare uplacene prosli ponedjeljak, a do subote ni p od paketa.
da bi cura i ovdje postavila pitanje (pogledaj dva posta iznad svog), gdje pita ono sto je mene pitala, ako ima koga da se javi kakvo iskustvo.
i curka dobije danas paket, ispada da je sve 5, i ok, relativno pohvali trgovinu sto je nije zajebala

.
ne znam jesi procitao, ali sam prosli/pretprosli tjedan nasao tu adresu gdje je trgovina registrirana. i obicna kuca, nikakvog natpisa..........
pa kad procitas to sta sam napisao, pa ti jos paket ne dode kroz par dana, normalno je da se zabrines jel patka u pitanju i jesi li spusio pare.
tako da je po meni skroz korekno sto se cura javila u temi gdje je rijec o takvim web zbrlj trgovinama, i rekla da joj je stiglo. sta, hardveraj je zasro motku, i svi su shopovi banana i treba ih se klonuti? pogotovo kad je slucaj i rijec o ovakvih kombi-trgovinama?
i da, postoji interes ljudi za ovakvim trgovinama, imaju neke cijene stvarno ok. tako da kakva god bila iskustva, ja sam da se napisu. ako postoji ona tema di se ismijavaju it trgovine, tema vezana strikno za garancije i rjesavanje istih, sto da ne bude i ovako sto?
btw, ako si mislio na ovaj post od IP Nova Online, trebao si ga quotati jer se sljedeci post obicno odnosi na onaj prethodni

. i meni bi ustetio tipkovnice

.