View Single Post
Staro 27.07.2009., 13:16   #236
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor hello! Pregled postova
Ne mislim da nisi shvatio, nisam ni iznenađen moram dodati, ti ne plačaš ništa trgovcima za kartice dodatno nego imaš popust na keš...ako ti hoćeš možda ti se i ostvari želja uskoro pa ćeš kod svih imati samo jednu cijenu (bez popusta), možda budeš onda zadovoljniji...imaš linksa koji je to uveo nedavno, moš tamo kupovati...to ti je onaj dućan na dnu nabave, ako ga nisi vidio dok si gledao prva tri na popisu...

nisi u pravu. trgovac lijepo kaze, cijena je ovo, ovo je s popustom, no ako placas karticom onda placas par % na osnovnu cijenu. isto tako, ne naplati ti trgovac popust ili nekaj takvoga, vec ti naplati koristenje pos aparata. tj, iznajmi ga u tom trenu tebi u svoje ime. znaci, vara i krade. i to s dopustenjem drzave koja na to ne reagira.

i jos lijepo to rijecima potkrijepi: meni jbga banka naplacuje najam pos uredaja, pa eto, nazalost, ja to naplacujem vama kupcima.a koga to briga? kog briga kaj njemu nekaj neko naplacuje. svi trgovcevi troskovi bi kod svakog imalo sposobnog trgovca trebali biti uracunati u cijenu, zar ne? a ne da na gotovu cijenu on posebno naplati i koristenje pos uredaja. mislim...

isto tako, na svim vratima stoji naljepnica da ducan prima kartice. NO NIGDJE NE STOJI NATPIS I UPOZORENJE DA SE UPOTREBA ISTOG NAPLAĆUJE!!!!o tome ja pricam.

znaci, svoju borbu na trzistu, te konkurentnost (jer bez kartica tesko da bi u danasnje doba ducan uopce i opstao) i svoju reklamu on naplacuje kupcima. e pa ljudi moji, stvarno smo ovce. i to ono, 'rvatska autoktona ovca

a i da dodam nekaj o nesposobnosti te neukosti samih prodavaca ili njihove udruge. pa zakaj ne pritisnete banke da vas ne lihvare? ja osobno nikada u pol svijeta nisam dozivio da na snizenjima, ili bilo kakvim kupovinama van nase banana drzave kada sam placao karticom, cujem od trgovca da mi je zaracunao ili promijenio cijenu jer placam karticom. stoga, dajte trgovci, ne serite. uz prevelike marze, robu ŽNJ kvalitete te jos milion raznih stvari koje radite kako bi ogulili svoje kupce, jos nam prodajete te bajke oko pos uredaja. fakat dosta...