View Single Post
Staro 26.07.2009., 21:48   #103
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
...drugo nemam niti novaca za sve to

...

Koliko kucista, ove vrste, imaju na vrhu termometar, SCYTHE Kaze master, senzor za daljinski i vanjsku temp, displej na kucistu...

Mene je tako odavno proslo tuniranje automobila, neonke i sl na autima...
Nemas novaca a imas kaze master? Zašto nisi napravio sam svoj potenciometar? Sve znaš složit, a za 10 puta manje novaca (ako ne i bez kune) i malo snalaženja po starim kazetofonima mogao si imati potenciometar, doduše bez displaya. No koji će ti pimpek ono prikazivanje broja okretaja i temp ili što već ima kad si već na vrh stavio senzor?

Prošlo te tuniranje atomobila? Koliko godina imaš da si već aute slagao? Ili je to sindrom Benjamina Buttona?

Toliko slika stavljaš jednog te istog, kako da te netko uopće može pratiti, pa miješanje dva kućišta... Mislim, pogledaj bilo koji worklog na ovom ili nekom drugom forumu pa mi reci dal su za svaku jebenu 24pinsku žilu na atx konektoru stavljali fotku ispod koje piše: sad sam sleeve stavio na prvu crnu žicu. Fotka 2: sad sam stavio na jednu jedinu zelenu žicu sleeve, još mi ih je ostalo 16.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
A jaka shema elektronike, nema šta. Nebi da je napravio nacrt reaktora za hladnu fuziju. To nije ništa što klinac entuzijast za elektroniku ne bi mogao napravit.
Ma to su tričarije koje se mogu naći svugdje na internetu. Danas samo trebaš znati uzeti lemilicu u ruke i tinol, ne trebaš znati ni funkciju pidova niti bilo čega...