View Single Post
Staro 26.07.2009., 17:58   #28
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Rekao sm trend pljuvanja jer na masi hrvatskih foruma to vidim. Uvijek ima neš što se nađe popularno među masom, te se uvijek tu nađu pojedinci koji će to fino popljuvat, jer oni se kakti, ne slažu sa masom, oni su kul i izvat toka. To je već preraslo u sociološki fenomen.

Što se tiče konkretno facebooka, kad se za njega vidim tolko kačite, da, znam o čemu se radi. Sestra (15 god) ga koristi svakodnevno. Ispljuvak narcisoidnosti u njezinom slučaju.

No ti koristi facebook onako kako tebi odgovara. Imaš određen servis na raspolaganju. Sam odluči dali ćeš to koristit ili nećeš. Te kako ćeš to koristit. Jer facebook je usluga.
Facebook nije hrpa balvih teenagera, niti hrpa seksualnih manijaka, niti nezam što već. Tako ga se najčešće prikazuje, no to je samo djelić (doduše očito svima najzanimljiviji) njegove realnosti.

Osobno, kao što rekoh u prethodnom postu jednostavno nemam potrebe za tak nečim, meni je čist dovoljan i savršeno mi odgovara IRC. Razgovor sa grupom ljudi koji dijele iste interese. Srećom da mi nitko ne napada IRC, no razlog tomu je vjerojatno zato što je taj servis (koji je btw. stariji od svih skupa ovih prethodno u threadu nabrojenih) debelo ispod radara svim attention whore / hoću internet generaciji pojedinaca.

Shadowww je offline