@mcg:
kuzim te je, vidim ja u sta se to pretvara.
Ali ODBIJAM ikada ikome reci kako su ti servisi smece, jer vjerujem u njihovu korisnost (naravno, ne svih, rijetki su oni zbilja korisni). To sto ekipa brije na vikend postanje slika i krcenja cyberspacea pizdarijama, njihova stvar. Ja se trudim izbjec to smece, iako postaje sve teze, ali ne zelim "4chanovcima" i slicnim pokretima i individualnim izdrk***** dati prostora u mojem mentalnom prostoru.
Ako me ikad itko na televiziji pita, reci cu da su komp. igre super, internet genijalan servis. Na prvu. Na drugu, ako treba ici dublje, obrazlozit cu nedostatke i prednosti. Mene nervira ekipa od 18 godina koja misli da je vrhunac internetskog intelektualizma citat vijesti na anandtechu a ne na fudzili pa sere po pomodnim "fejsbucima" a istovremeno imaju ili skriveni akaunt neki "balTazar" ili bi dali sve da su mogli bit l33t i sudjelovati u pocecima BB-ova, ni neznajuci da je bio isto smece kao i ovo danas, samo u manjem obimu...
Sto se ovog tice, zavrsio u minutu na cetu s nekim iz Taiwana koji mi je objasnjavao politicku pozadinu njihove (ne)ovisnosti o Kini, ali je lose znao eng. i sporo pisao pa sam ga otpilio